2015-03-08 09:47:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Kreatív ötletek jutnak eszébe

Napi horoszkóp március 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold az ön 8. sorsterületén áll. Vonuljon vissza egy kicsit, foglalkozzon az élet mélységeivel. Kerülje a negatívumokat, összpontosítson helyette az intenzív érzések hihetetlen sokféleségére, és engedje magát elvarázsolni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Vénusz az Ön horoszkópjának 12. sorsterületén áll. Ma is foglalkoztatni fogják az emberi érzések mélységei. Nem elégszik meg azzal, hogy csak a felszínen érdeklődjön. Tudni akarja, mi áll a dolgok háta mögött. A többieket is meg akarja vizsgálni, a leghátsó sarkokba is be szeretne világítani.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Vénusz az Ön 11. sorsterületén jár. Most van valami a levegőben, ami bármelyik pillanatban valóra válhat. Izgatott, és nem tudja mi ennek az oka. Élvezze ezt az életérzést, és hagyja, hogy a kozmosz a tenyerén hordozza egy kicsit. Minél jobban bízik az életben, annál kevésbé üldözik a gondok.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Vénusz az Ön horoszkópjában a családot jelző területen áll. Nagy örömmel láthat hozzá ehhez a naphoz. Hívja fel ma a szüleit, vagy a testvérét, és sétáljanak egy nagyot a városban. Ez jól illik ehhez a naphoz. Az estét töltse társaságban, most emberek között van a helye.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Vénusz az Ön 9. Napházában kellemetlen fényszöget kap. Lustává válik ez a nap. Ne tervezzen erre a vasárnapra semmit. Ha mégis lenne valami, amit el kellene intéznie, azon hamar túl tudja tenni magát, és ezt a lazításnak és az élvezeteknek kell követnie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Vénusz az Ön 8. Napházában áll, ez lenyomhatja az Ön hangulatát. A Hold a Mérleg jegyében délután szünetet fog tartani, és ekkortól Ön már csak a nap végét fogja várni. Ha nagy szerencsére van, akkor este a szerelem becsengethet Önhöz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold a Mérleg jegyében áll. Jóval több elégedettséghez segíti Önt hozzá. Körülveszi azokkal az energiákkal, amikre szüksége van a jó munkához, és ahhoz, hogy sok mindent el tudjon intézni. Este nyugtalanság nehezíti az Ön elalvását.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Nap jól fényszögeli az Ön jegyét, és ez lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy tisztábban lásson az életben. Ehhez semmi sem illik jobban, mint egy randevú a kedvesével. A Vénusz nem sokat tud segíteni, viszont nem is akadályozza ebben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Vénusz az Ön 5. napházában áll. Kreatív ötletek jutnak majd eszébe, ezekkel nyugodtan eljátszhat, és próbálkozhat. A fontos dolgokkal inkább várjon egy kicsit. Este közeledhet Önhöz valaki, aki csak egy aprócska jelre vár Öntől.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem lesz könnyű átvészelnie ezt a napot, három bolygó is támadja a Bak jegyében álló Plútót. Ez komoly izgalmakról gondoskodik. Használja a Plútó pozitív oldalát, fedezze fel az élet szépségeit, mintha most látta volna őket először. Gondolja át, mennyit mulasztott belőle az elmúlt napok során.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Készüljön pihenten a délutánra, ez gyönyörű időszaknak ígérkezik, a páros együttlét nagy szerepet kap, amikor a Hold már elhagyja a Vénusz szembenállását. Váratlanul meghívást kaphat, fogadja el! Lehet, hogy ez a mai eredeti tervét meghiúsíthatja, de semmiképpen nem lesz a kedve ellen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Szaturnusz kellemetlen fényszöggel támadja az Ön uralkodó bolygóját a Neptunt. Emiatt talán jobban kétségbe eshet, negatív hangulat uralkodik az életében, és gondolkodásában. Próbálja ezeket az érzéseket és önmagát is úgy tekinteni, mintha egy másik bolygón ülne. Lássa be, most a valóságérzéke több, mint elfogult.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: